główna zawartość strony

MALI I DUZI MISTRZOWIE KUCHNI

Warsztaty kulinarne dla dzieci są świetną formą wypoczynku i relaksu oraz doskonałym czasem na poznawanie świata i uczenia się pracy w zespole.

Warto od najmłodszych lat uczyć dzieci zdrowego odżywiania i czerpania przyjemności z jedzenia zdrowych, estetycznie podanych, a przede wszystkim własnoręcznie wykonanych posiłków.

Na zajęciach kulinarnych uczniowie klas Ia oraz VIc poznały tajemnice kuchni, przygotowały samodzielnie smakowite potrawy, dotykały, wąchały i smakowały, świetnie się bawiły. Poznały tradycyjną, polską kuchnię. Uczyły się kulturalnego zachowania przy stole. Samodzielnie lepiły pierogi i uszka. Była to dla nich wspaniała i „pyszna” zabawa.

Tych niezapomnianych wrażeń dostarczyła wszystkim Pani Iwona Gmerek, która profesjonalnie przygotowała zajęcia w Zajeździe Basior w Skłótach. Najpyszniejsze pierogi i uszka na świecie, uczniowie wykleiły pod czujnym okiem Pani Dorotki. Obie Panie wyrażały podziw dla umiejętności kulinarnych uczniów klasy Ia i VIc. Dodatkową atrakcją była gra Koło Fortuny z nagrodami, oglądanie i karmienie rybek w wieeeelkim akwarium oraz poznanie infrastruktury hotelowej zajazdu.

Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł
Warsztaty kulinarne Artykuł